RA*W Mentorship

WE VERBINDEN JUNIORS AAN SENIORS

Veelgehoord advies uit het vak is: “Vind een goede mentor!” En daar willen wij natuurlijk bij helpen. Daarom zijn we in januari 2015 de pilot gestart van RA*W Mentorship – een programma met als doel ieder talent van een waardevolle mentor te kunnen voorzien. RA*W faciliteert met dit programma ‘groei dankzij de ervaring van de ander’ door seniors aan juniors te koppelen.

Voor de pilot hebben tien Nederlandse en internationale seniors geselecteerd, uit zowel de strategie, productie, account als creatie-hoek. Op basis van profielen en doelen koppelen we mentoren en mentees aan elkaar.

Jonge talenten kunnen zich tot 30 januari opgeven. Seniors die in de toekomst mentor willen worden kunnen zich ook aanmelden. Beide door te mailen naar mentorship@rawadvertisers.com.

Heb jij ideeën, dromen, doelen en idealen maar loop je iedere keer tegen dezelfde muur aan? Weet jij niet hoe je iets moet aanpakken of heb je het idee dat het NOG beter kan dan hoe je het nu al doet? Met RA*W Mentorship willen we jou helpen om te ‘groeien dankzij de ervaring van de ander’.

Je kunt je nu aanmelden (tot 30 januari) door te mailen naar mentorship@rawadvertisers.com en vertel specifiek waar een mentor jou bij zou kunnen helpen, wat jouw doelen zijn en vergeet vooral niet iets over je werkachtergrond te vertellen. LET OP: dit is een pilot, dus er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.